Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

In2Doors

In2doors werkt met gerenommeerde merken en dat betekent kwaliteit en zekerheid. Als allround deurenspecialist zorgt In2Doors voor de levering, montage en onderhoud van een deur. Dit betekent dat, ook na oplevering, ze garanderen dat er goed functionerende overheaddeuren zijn geleverd. In2doors wil haar klanten ontzorgen.

De diverse takken van dienstverlening op het gebied van deuren bestaan uit In2doors Service, In2doors Nieuwbouw en automatische (schuif)deuren.

In2doors is anders en heeft als kernwaarden kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en veelzijdigheid. 
Dit is ook waar Faber Telecom & Data zich in kan vinden. 
In2Doors neemt een groot deel van onze diensten af, zowel internet, wifi, telefonie als mobiele telefonie. 

We hebben In2Doors een cloud telefonie systeem geadviseerd met zowel vaste als Dect toestellen. En dit wordt naar volle tevredenheid gebruikt. Daarnaast hebben we de internetsnelheid kunnen verhogen. Dat maakt een groot verschil in dagelijks gebruik. 

We gaan voor een lange en veelzijdige samenwerking.
In2Doors

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.