Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

IJzerhandel Raadsma

IJzerhandel Raadsma gekoppeld via het IP netwerk.

Faber Telecom & Data heeft ook een prachtig project mogen doen bij IJzerhandel Raadsma in Dokkum, Leeuwarden, Groningen en Heerenveen. De opdracht betrof de koppeling van alle toestellen van de afzonderlijke vestigingen op de hoofdlocatie in Dokkum  via een IP omgeving.
Doordat in Dokkum het bestaande systeem eenvoudig kon worden ge-upgrade naar een volledige IP omgeving was het, gezien de besparingen, een relatief lage investering.
IJzerhandel Raadsma is een moderne technische groothandel, die voldoet aan alle eisen en wensen die vakmensen stellen. Raadsma kent de bouwwereld, en andersom. Door het vertrouwen dat zij genieten in de bouwindustrie, onderhouden ze vele duurzame klantrelaties.

De vestigingen in Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen zijn alle volwaardige verkoop- en servicepunten. Alle vier de vestigingen hebben een compleet magazijn, een afhaalservice en presentatieruimtes met verkoop van alles op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen, machines, hang-en sluitwerk, beveiligingsproducten en bedrijfskleding. 

 
IJzerhandel Raadsma

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.