Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

IJzerhandel Raadsma

IJzerhandel Raadsma gekoppeld via het IP netwerk.

Faber Telecom & Data heeft ook een prachtig project mogen doen bij IJzerhandel Raadsma in Dokkum, Leeuwarden, Groningen en Heerenveen. De opdracht betrof de koppeling van alle toestellen van de afzonderlijke vestigingen op de hoofdlocatie in Dokkum  via een IP omgeving.
Doordat in Dokkum het bestaande systeem eenvoudig kon worden ge-upgrade naar een volledige IP omgeving was het, gezien de besparingen, een relatief lage investering.
IJzerhandel Raadsma is een moderne technische groothandel, die voldoet aan alle eisen en wensen die vakmensen stellen. Raadsma kent de bouwwereld, en andersom. Door het vertrouwen dat zij genieten in de bouwindustrie, onderhouden ze vele duurzame klantrelaties.

De vestigingen in Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen zijn alle volwaardige verkoop- en servicepunten. Alle vier de vestigingen hebben een compleet magazijn, een afhaalservice en presentatieruimtes met verkoop van alles op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen, machines, hang-en sluitwerk, beveiligingsproducten en bedrijfskleding. 

 
IJzerhandel Raadsma

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.