Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Hytrans Systems

Hytrans Systems is wereldwijd actief in de ontwikkeling, fabricage, verkoop en service van mobiele waterpomp systemen en mobiele verkeers signalerings systemen. De producten moeten zeer betrouwbaar zijn en onder alle omstandigheden kunnen draaien. De omstandigheden waaronder ze worden toegepast verschilt wereldwijd behoorlijk. Vandaar dat men hoge kwaliteitsstandaarden hanteert.
Veel Brandweerkorpsen gebruiken de pompproducten van Hytrans.Ook veel Mobiele Rijstrook Systemen die u onderweg tegenkomt komen bij Hytrans vandaan.

Hytrans is al jaren een gewaardeerde klant van ons bedrijf. Dat men bij de vervanging van het oude systeem opnieuw voor onze oplossing koos is een bevestiging van een goede relatie.

De hele installatie is uitgevoerd met de NS700 ALL IP oplossing van Panasonic.  


  
Hytrans Systems

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.