Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Hytrans Systems

Hytrans Systems is wereldwijd actief in de ontwikkeling, fabricage, verkoop en service van mobiele waterpomp systemen en mobiele verkeers signalerings systemen. De producten moeten zeer betrouwbaar zijn en onder alle omstandigheden kunnen draaien. De omstandigheden waaronder ze worden toegepast verschilt wereldwijd behoorlijk. Vandaar dat men hoge kwaliteitsstandaarden hanteert.
Veel Brandweerkorpsen gebruiken de pompproducten van Hytrans.Ook veel Mobiele Rijstrook Systemen die u onderweg tegenkomt komen bij Hytrans vandaan.

Hytrans is al jaren een gewaardeerde klant van ons bedrijf. Dat men bij de vervanging van het oude systeem opnieuw voor onze oplossing koos is een bevestiging van een goede relatie.

De hele installatie is uitgevoerd met de NS700 ALL IP oplossing van Panasonic.  


  
Hytrans Systems

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.