Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Huisartsenpraktijken

De afgelopen tijd hebben we ook weer een aantal huisartsenpraktijken mogen voorzien van een goede bereikbaarheid. O.a. de nieuwe praktijk van dr. Glastra van Loon in Anjum, de Huisartsenpraktijk Beltman en Koert in Groningen en It Bynt in Kollumerzwaag hebben geinvesteerd in bereikbaarheid en zijn daarbij ook geheel of gedeeltelijk gemigreerd naar IP.

Vaak wordt nog gekozen voor een eigen IP-centrale vanwege de flexibilteit, maar ook een oplossing met een cloud gebaseerde oplossing is zeker goed mogelijk. 

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat men rekening houdt met de richtlijnen van de LHV. We hebben in 2012 ook al eens aandacht hieraan besteed. Een verwijzing naar de richtlijnen die de LHV voorschrijft vindt u hier.


Huisartsenpraktijken

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.