Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Huisartsenpraktijken

De afgelopen tijd hebben we ook weer een aantal huisartsenpraktijken mogen voorzien van een goede bereikbaarheid. O.a. de nieuwe praktijk van dr. Glastra van Loon in Anjum, de Huisartsenpraktijk Beltman en Koert in Groningen en It Bynt in Kollumerzwaag hebben geinvesteerd in bereikbaarheid en zijn daarbij ook geheel of gedeeltelijk gemigreerd naar IP.

Vaak wordt nog gekozen voor een eigen IP-centrale vanwege de flexibilteit, maar ook een oplossing met een cloud gebaseerde oplossing is zeker goed mogelijk. 

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat men rekening houdt met de richtlijnen van de LHV. We hebben in 2012 ook al eens aandacht hieraan besteed. Een verwijzing naar de richtlijnen die de LHV voorschrijft vindt u hier.


Huisartsenpraktijken

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.