Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Huisartsenpraktijk Workum

Huisartsen en Apotheek onder een dak

 

In Workum zijn onlangs de huisartsenpraktijken van dokter de Weerd en dokter Engelenburg samen met Fysiotherapie Notermans in een nieuw pand getrokken. In dit pand is ook de Apotheek Peetsma gevestigd.

Het samengaan van deze beroepsgroepen is een landelijke trend die zich nu ook in Workum heeft doorgezet.

 

De bedrijven maken gebruik van een Panasonic TDE100 centrale die zo is ingedeeld dat iedere gebruiker zijn eigen netlijnen, doorschakelingen etc. kan gebruiken. Toch kunnen sommige diensten zoals bijvoorbeeld de spoedlijn gezamelijk worden gebruikt.

Dit is een vrij unieke faciliteit van de Panasonic die tot maximaal 8 verschillende bedrijven op deze manier op de centrale kan aansluiten. 

 

Huisartsenpraktijk Workum

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.