Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Huisartsen Oldehove-Ezinge

Huisartsen gaan samen

 

In de Groningse dorpen Oldehove en Ezinge zijn onlangs de huisartsenposten samengevoegd wat betreft het telefonieverkeer. De praktijken zijn gekoppeld via IP en de bellers komen nu binnen via een centraal menu.

Afhankelijk van de keuze wordt men doorgeschakeld naar de betreffende huisarts.

 

Men heeft de keuze gemaakt voor de Panasonic IP oplossing waarbij het bellen over internet dus centraal staat. Hierdoor kan men bepaalde zaken combineren zonder dat dat ten koste gaat van de functionaliteit.

Sterker nog, er is meer dan voorheen. Immers patienten krijgen altijd iemand aan de lijn ook al is de betreffende assistente of huisarts op een locatie in gesprek. De techniek zoekt op de andere vestiging of er iemand beschikbaar is.

 

Heel erg fijn dat deze moderne artsen voor deze oplossing kozen. Het geeft aan dat zij, zoals al vele andere klanten, veel vertrouwen in de nieuwe technieken hebben.

 

 

 

Huisartsen Oldehove-Ezinge

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.