Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Huisartsen Oldehove-Ezinge

Huisartsen gaan samen

 

In de Groningse dorpen Oldehove en Ezinge zijn onlangs de huisartsenposten samengevoegd wat betreft het telefonieverkeer. De praktijken zijn gekoppeld via IP en de bellers komen nu binnen via een centraal menu.

Afhankelijk van de keuze wordt men doorgeschakeld naar de betreffende huisarts.

 

Men heeft de keuze gemaakt voor de Panasonic IP oplossing waarbij het bellen over internet dus centraal staat. Hierdoor kan men bepaalde zaken combineren zonder dat dat ten koste gaat van de functionaliteit.

Sterker nog, er is meer dan voorheen. Immers patienten krijgen altijd iemand aan de lijn ook al is de betreffende assistente of huisarts op een locatie in gesprek. De techniek zoekt op de andere vestiging of er iemand beschikbaar is.

 

Heel erg fijn dat deze moderne artsen voor deze oplossing kozen. Het geeft aan dat zij, zoals al vele andere klanten, veel vertrouwen in de nieuwe technieken hebben.

 

 

 

Huisartsen Oldehove-Ezinge

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.