Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Huisarts praktijken

De afgelopen tijd hebben we ook weer een aantal nieuwe huisartsenposten van nieuwe communicatie installaties mogen voorzien.
Onder andere HAP Reitdiep met 3 vestigingen, Treub en Wesselius in Harlingen, de nieuwe praktijk van dhr. Gerling in Workum en HAP Wijnjewoude - Hemrik zijn van nieuwe installaties voorzien. Men heeft gekozen voor verschillende oplossingen: of de flexibele NS700 all IP oplossing van Panasonic of een totale Cloudoplossing. 

Fijn dat we het vertrouwen van de praktijken krijgen. Juist hier is betrouwbare communicatie van wezenlijk belang.

Huisarts praktijken

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.