Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Hoekstra Transport

Terrein bewaking

 

Hoekstra transport is een middelgrote transporteur die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. In 2008 wonnen ze hiermee de ondernemersprijs Transport en Logistiek. Hoekstra Transport is al jarenlang een van de zeer gewaardeerde vaste relaties van ons bedrijf.

 

Het bedrijf beschikt in Sneek over een groot terrein voor op- en overslag van goederen en parkeerruimte voor het rollende materiaal. Er zijn iedere dag veel bewegingen en men had vanaf het kantoor geen overzicht over de bewegingen op het terrein.

 


Na diverse tests is gekozen voor een IP camera oplossing van Sony waarbij verschillende stukken van het terrein en binnen in de overslagloods nu duidelijk op een grote monitor bij de planning zichtbaar zijn. De verschillende camera's zijn in één overzicht in beeld. Desgewenst kan men een van de beelden volldeig in beeld brengen.

De heldere weergave en echte kleuren van deze producten zijn hierbij doorslaggevend geweest. 

Zowel overdag als 's nachts worden de beelden opgenomen zodat eventueel naar wens beeldmateriaal opnieuw  worden bekeken.

Een mooie extra (gratis) applicatie is de mogelijkheid om de beelden vanaf een smartphone met internettoegang te bekijken. Zo geeft het altijd een rustig gevoel.

 

Wij wensen Hoekstra veel plezier met deze prachtige installatie! 

Hoekstra Transport

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.