Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Hoekstra Transport

Terrein bewaking

 

Hoekstra transport is een middelgrote transporteur die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. In 2008 wonnen ze hiermee de ondernemersprijs Transport en Logistiek. Hoekstra Transport is al jarenlang een van de zeer gewaardeerde vaste relaties van ons bedrijf.

 

Het bedrijf beschikt in Sneek over een groot terrein voor op- en overslag van goederen en parkeerruimte voor het rollende materiaal. Er zijn iedere dag veel bewegingen en men had vanaf het kantoor geen overzicht over de bewegingen op het terrein.

 


Na diverse tests is gekozen voor een IP camera oplossing van Sony waarbij verschillende stukken van het terrein en binnen in de overslagloods nu duidelijk op een grote monitor bij de planning zichtbaar zijn. De verschillende camera's zijn in één overzicht in beeld. Desgewenst kan men een van de beelden volldeig in beeld brengen.

De heldere weergave en echte kleuren van deze producten zijn hierbij doorslaggevend geweest. 

Zowel overdag als 's nachts worden de beelden opgenomen zodat eventueel naar wens beeldmateriaal opnieuw  worden bekeken.

Een mooie extra (gratis) applicatie is de mogelijkheid om de beelden vanaf een smartphone met internettoegang te bekijken. Zo geeft het altijd een rustig gevoel.

 

Wij wensen Hoekstra veel plezier met deze prachtige installatie! 

Hoekstra Transport

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.