Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Hampshire hotels Groningen

Hampshire hotelgroep is een bekende naam in Nerderland. De stad Groningen heeft 2 Hampshire hotels van dezelfde eigenaar. Eén in de binnenstad en één aan de rand van de stad. Het meest in het oog springend is de Plaza vestiging. Een groot glazen gebouw aan de rand van de stad. Dit voormalige KPN gebouw beschikt over een hele uitgebreide infrastructuur alleen niet geschikt voor IP. Om over te gaan op IP telefonie moest er dus een slimme oplossing worden bedacht. 


Door te kiezen voor een Panasonic NS700 all IP oplossing kon het hotel overgaan naar IP. Het voordeel van dit systeem is dat naast de volledige IP integratie met faciliteiten, de kamers op ongewijzigde bekabeling konden worden aangesloten. 
Naast het hotel maken ook een aantal andere bedrijven gebruik van het gebouw en bijbehorende faciliteiten. Ook dat is allemaal netjes geintegreerd.
Hampshire centrum beschikt over een identieke installatie. Samen met de professionals en onze goede relatie VH ICT is het project succesvol afgerond.
We zijn trots dit mooie bedrijf als klant te mogen hebben.
 
Hampshire hotels Groningen

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.