Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Hampshire hotels Groningen

Hampshire hotelgroep is een bekende naam in Nerderland. De stad Groningen heeft 2 Hampshire hotels van dezelfde eigenaar. Eén in de binnenstad en één aan de rand van de stad. Het meest in het oog springend is de Plaza vestiging. Een groot glazen gebouw aan de rand van de stad. Dit voormalige KPN gebouw beschikt over een hele uitgebreide infrastructuur alleen niet geschikt voor IP. Om over te gaan op IP telefonie moest er dus een slimme oplossing worden bedacht. 


Door te kiezen voor een Panasonic NS700 all IP oplossing kon het hotel overgaan naar IP. Het voordeel van dit systeem is dat naast de volledige IP integratie met faciliteiten, de kamers op ongewijzigde bekabeling konden worden aangesloten. 
Naast het hotel maken ook een aantal andere bedrijven gebruik van het gebouw en bijbehorende faciliteiten. Ook dat is allemaal netjes geintegreerd.
Hampshire centrum beschikt over een identieke installatie. Samen met de professionals en onze goede relatie VH ICT is het project succesvol afgerond.
We zijn trots dit mooie bedrijf als klant te mogen hebben.
 
Hampshire hotels Groningen

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.