Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Groninger Museum

Een aansprekende referentie is Het Groninger Museum. Het is een van de topattracties van de provincie Groningen met een bezoekersaantal van circa 200.000 bezoekers per jaar. In de vele ruimtes worden verschillende prachtige collecties ten toon gesteld. Een goede telefonische bereikbaarheid is erg belangrijk om de gasten de juiste informatie te geven.
Samen met goede partner VH-ICT mocht ons bedrijf de hele installatie in het museum vernieuwen en aanpassen aan de wensen van het museum. De ongeveer 75 aansluitingen zijn verdeeld over de kantoren en op vaak onzichtbare 'verborgen' plaatsen in de zalen. Erg leuk om ook een indruk van het museum achter de schermen te hebben!


Groninger Museum

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.