Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Groninger Museum

Een aansprekende referentie is Het Groninger Museum. Het is een van de topattracties van de provincie Groningen met een bezoekersaantal van circa 200.000 bezoekers per jaar. In de vele ruimtes worden verschillende prachtige collecties ten toon gesteld. Een goede telefonische bereikbaarheid is erg belangrijk om de gasten de juiste informatie te geven.
Samen met goede partner VH-ICT mocht ons bedrijf de hele installatie in het museum vernieuwen en aanpassen aan de wensen van het museum. De ongeveer 75 aansluitingen zijn verdeeld over de kantoren en op vaak onzichtbare 'verborgen' plaatsen in de zalen. Erg leuk om ook een indruk van het museum achter de schermen te hebben!


Groninger Museum

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.