Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Grand Hotel Post Plaza

Nieuw 4 sterren hotel in Leeuwarden.

 

 

In Leeuwarden is aan de tweebaksmarkt het nieuwe vier sterren hotel Post Plaza geopend.

Het hotel zit in een voormalige afdeling van het provinciehuis en staat vlak naast het al bestaande zalencentrum Post Plaza.

 

Faber Telecom & Data heeft de communicatie voorziening mogen leveren en ervoor gezorgd dat alle panden hierop gekoppeld werden. Hieronder vallen naast het hotel het al eerder genoemde zalencentrum (20st) en het verder gelegen van Sminia Huys. Deze afgelegen kamers zijn gekoppeld via het IP netwerk en wel zodanig dat de kamers dezelfde functionaliteit hebben als de kamers in het hotel.

 

De Panasonic TDE200 centrale is gekoppeld aan het frontofficepakket van Brilliant waardoor gemaakte kosten rechstreeks in het pakket worden geboekt en de receptie medewerker met in- of uitchecken de status van de telefooncentrale automatisch wijzigt. 

 

Kortom een fantastisch mooi project waarmee wij de fam. Boomsma van harte feliciteren.

 

Grand Hotel Post Plaza

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.