Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Grand Hotel Post Plaza

Nieuw 4 sterren hotel in Leeuwarden.

 

 

In Leeuwarden is aan de tweebaksmarkt het nieuwe vier sterren hotel Post Plaza geopend.

Het hotel zit in een voormalige afdeling van het provinciehuis en staat vlak naast het al bestaande zalencentrum Post Plaza.

 

Faber Telecom & Data heeft de communicatie voorziening mogen leveren en ervoor gezorgd dat alle panden hierop gekoppeld werden. Hieronder vallen naast het hotel het al eerder genoemde zalencentrum (20st) en het verder gelegen van Sminia Huys. Deze afgelegen kamers zijn gekoppeld via het IP netwerk en wel zodanig dat de kamers dezelfde functionaliteit hebben als de kamers in het hotel.

 

De Panasonic TDE200 centrale is gekoppeld aan het frontofficepakket van Brilliant waardoor gemaakte kosten rechstreeks in het pakket worden geboekt en de receptie medewerker met in- of uitchecken de status van de telefooncentrale automatisch wijzigt. 

 

Kortom een fantastisch mooi project waarmee wij de fam. Boomsma van harte feliciteren.

 

Grand Hotel Post Plaza

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.