Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Gezondheidscentrum

Samen onder één dak

 

Apotheek de Dorpsacker en de gezamelijke huisartsen uit Zwaagwesteinde en Veenwouden zijn onlangs verhuist naar een prachtig nieuw pand. Ook een consultatieburo en een fysiotherapie zullen daar zich vestigen.

Hiermee volgens ook zij de trend die zich laatste tijd veel vaker voordoet: Zoveel mogelijk eerste lijns zorgdiensten onder één dak. 

 

De verschillende gebruikers maken gebruik van een Full IP oplossing van Panasonic tezamen met SIP netlijnen. Hierbij komt een sterk punt van de centrale naar voren. Iedere gebruiker kan geheel onafhankelijk van elkaar gebruik maken van hetzelfde systeem met zijn uitgebreide functionaliteiten. Een erg goede, toekomstvaste investering dus.

Gezondheidscentrum

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.