Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Gemeente Schiermonnikoog

Gemeente Schier over op IP

 

Gemeente Schiermonnikoog is al jaren een trouwe en tevreden klant van ons bedrijf.

Toen vervanging van de oude telefooninstallatie aan de orde kwam waren we daarom ook blij dat we wederom geselecteerd waren om een aanbieding te maken. Gelukkig met succes.

De geboden oplossing en de presentatie van de bijbehorende software heeft de doorslag gegeven om opnieuw met ons in zee te gaan aldus een woordvoerder.

 

Het gemeentehuis heeft gekozen voor een full IP oplossing waarbij de werkplekken naast het IP toestel ook beschikken over de Communication Assistant software. Door de exra functies en de integratie met o.a. outlook is het gebruik van de installatie erg efficient geworden.

 

Het uitgaande belverkeer gaat via de aangesloten op SIP netlijnen van Esprit Telecom mede doordat de glasverbinding via de Fryslân Ring geraliseerd wordt.

De verbindingen met de werkplaats elders op het eiland is nu ook "intern" door de IP koppeling.

 

Weer een mooi project op dit wonderschone eiland waar we erg trots op zijn.

Gemeente Schiermonnikoog

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.