Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Gemeente Schiermonnikoog

Gemeente Schier over op IP

 

Gemeente Schiermonnikoog is al jaren een trouwe en tevreden klant van ons bedrijf.

Toen vervanging van de oude telefooninstallatie aan de orde kwam waren we daarom ook blij dat we wederom geselecteerd waren om een aanbieding te maken. Gelukkig met succes.

De geboden oplossing en de presentatie van de bijbehorende software heeft de doorslag gegeven om opnieuw met ons in zee te gaan aldus een woordvoerder.

 

Het gemeentehuis heeft gekozen voor een full IP oplossing waarbij de werkplekken naast het IP toestel ook beschikken over de Communication Assistant software. Door de exra functies en de integratie met o.a. outlook is het gebruik van de installatie erg efficient geworden.

 

Het uitgaande belverkeer gaat via de aangesloten op SIP netlijnen van Esprit Telecom mede doordat de glasverbinding via de Fryslân Ring geraliseerd wordt.

De verbindingen met de werkplaats elders op het eiland is nu ook "intern" door de IP koppeling.

 

Weer een mooi project op dit wonderschone eiland waar we erg trots op zijn.

Gemeente Schiermonnikoog

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.