Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

FK Motoren

De naam Freddy Kooistra is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de motorwegracerij. In 1992 werd het Kobutex Racing Team opgericht door Freddy en werden er verschillende successen geboekt in het ONK wegrace, waaronder drie nationale titels. Racen doet Freddy al lang niet meer, maar hij beleeft z’n passie voor motoren nu al ruim 25 jaar in de verkoop van tweedehands motoren en bovendien in het runnen van een prachtige zaak in Buitenpost.

https://www.fkmotoren.nl/

FK Motoren heeft de zaak in Buitenpost in 2020 grondig verbouwd tot een prachtige showroom waar menig motorliefhebber graag binnenwandelt om het goed gesorteerde motorenaanbod te bewonderen. Een dergelijk assortiment vraagt natuurlijk om goede beveiliging en de vraag van Freddy Kooistra aan Faber Telecom & Data was dan ook om in en rondom het pand een camerasysteem te leveren. Wij hebben zijn bedrijf uitgerust met ColorVu camera's van Hikvision die op zijn gehele terrein een 'oogje' in het zeil houden. Zelfs in de nacht met haarscherp beeld, volledig in kleur! Tevens hebben we gezorgd dat Freddy in en rondom het pand beschikt over uitstekend Wifi signaal.  
FK Motoren

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.