Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Ferucom

Ferucom is een familiebedrijf uit het Friese plaatsje Stiens, opgericht door Lubbert Tilma in 2008. Lubbert was oorspronkelijk een akkerbouwer, maar besloot de stap te zetten tot een groothandel in axiaalrollen voor aardappel rooimachines. Op dit moment kunnen ze met trots zeggen dat zij zowel producent als leverancier zijn van rubber- en polyurethaanproducten. Bij Ferucom ben je voor alle rubber- of polyurethaanproducten aan het juiste adres! 
 


Pier Tilma is bij ons gekomen met de vraag; ik wil de telefonie professionaliseren, kunnen jullie ons daarbij helpen? Dit is gelukt, en naast telefonie leveren wij hier ook een 4G internetverbinding. Een mooie samenwerking met het bedrijf Geuzenet zorgt ervoor dat Ferucom nu beschikt over meer snelheid dan voorheen via de koperlijn. 
 
Ferucom

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.