Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Expert Meijer Groep

Voor de Expert Meijer Groep hebben wij een mooi project mogen realiseren. Ze hebben ons gevraagd om de gehele telefonie over te nemen en een proffessionele wifi oplossing te installeren. Daarnaast hebben we op iedere vestiging nieuwe switches en nieuwe modems inclusief snelle internetverbindingen mogen leveren. 

De Expert Meijer Groep BV heeft de beste klantgerichte en toonaangevende winkels en service centra in de regio op het gebied van home elektronica. Waabij onderscheid wordt gemaakt in persoonlijk advies en beste service en dat altijd vertrouwd dichtbij. 
Met 3 winkelvestigingen in Bolsward, Sint Annaparochie en Franeker en een service centrum in Berlikum biedt Expert Meijer een groot deel van Friesland e.o. de producten en service. Dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook al service partner voor lokale ondernemers in dezelfde branche. Er is een nieuwe prachtige winkel geopend in Franeker, hier heeft Faber Telecom & Data werderom de telefonie, het wifi systeem en de netwerk apparatuur geleverd. 

We kijken terug op een mooi project en gaan voor een fijne en langdurige samenwerking!


 
       https://www.expert.nl/winkels/stannaparochie

Bericht van de klant
Vanuit ons een groot compliment over hoe jullie dit project aangevlogen zijn!
Vanaf het begin is er gekeken naar een passend advies voor onze situatie en tijdens de implementatie is vooral goed gekeken hoe onze winkels, zonder hinder, open konden blijven.
 
De collega’s merkten direct al een groot verschil in de kwaliteit; stabieler, duidelijker en eenvoudig in gebruik. Eén systeem wat in alle 4 vestigingen gelijk en gemakkelijk werkt.
Daarbij zijn wij zeer te spreken over de service! Korte lijnen, directe hulp, meedenken met onze ideeën en altijd eerlijke feedback!
 
En dat alles vertrouwd dichtbij!
 
Bedankt Faber Telecom & Data, zo kunnen wij weer mooi wat jaren vooruit.
 
Groet,
Bauke-Tjeerd Kikstra
Coördinator Organisatie & Processen
 
Expert Meijer Groep

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.