Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Elzinga Wegenbouw

Elzinga Wegenbouw vindt zijn oorsprong in 1922 en is al jaren een van de vertrouwde gezichten in de regio. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met het uitvoeren van grond-, weg-, en waterbouwkundige werken. Kenmerkend is volgens hun website de flexibele en actieve opstelling, waardoor goed ingespeeld kan worden op de veranderingen in de markt van de grond-, weg- en waterbouw.
Elzinga is al heel wat jaren een van de trouwe klanten van ons bedrijf.
De oude telefooninstallatie binnen het bedrijf was hoogstnoodzakelijk aan vervanging toe en men heeft gekozen voor een toekomstvaste oplossing door een gehoste installatie te nemen.
Hierdoor kan men indien gewenst beschikken over erg veel online diensten en zijn de kosten erg overzichtelijk.
Bovendien is de investering relatief laag omdat men niet meer hoeft te investeren in een eigen installatie.

Wij hopen dat Elzinga wegenbouw weer jaren tevreden vooruit kan.
Elzinga Wegenbouw

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.