Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Elzinga Wegenbouw

Elzinga Wegenbouw vindt zijn oorsprong in 1922 en is al jaren een van de vertrouwde gezichten in de regio. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met het uitvoeren van grond-, weg-, en waterbouwkundige werken. Kenmerkend is volgens hun website de flexibele en actieve opstelling, waardoor goed ingespeeld kan worden op de veranderingen in de markt van de grond-, weg- en waterbouw.
Elzinga is al heel wat jaren een van de trouwe klanten van ons bedrijf.
De oude telefooninstallatie binnen het bedrijf was hoogstnoodzakelijk aan vervanging toe en men heeft gekozen voor een toekomstvaste oplossing door een gehoste installatie te nemen.
Hierdoor kan men indien gewenst beschikken over erg veel online diensten en zijn de kosten erg overzichtelijk.
Bovendien is de investering relatief laag omdat men niet meer hoeft te investeren in een eigen installatie.

Wij hopen dat Elzinga wegenbouw weer jaren tevreden vooruit kan.
Elzinga Wegenbouw

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.