Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Elzinga Jirnsum

Elzinga Kleuren Herstellen en Beschermen is een van de bekendere Friese bedrijven wat is ontstaan in 1860 en nog steeds een zeer vooraanstaande speler is op het gebied van oppervlaktebehandeling met kleur.
Gevestigd in Jirnsum wordt het bedrijf inmiddels gerund door de 5e generatie en is men nog iedere dag bezig met innovatie en het leveren van kwaliteit. Hun slogan op de website: "Een partij die meedenkt en maatwerk levert" zou ook op ons bedrijf van toepassing kunnen zijn toen werd gevraagd om mee te denken aan de oplossing voor de vervanging van de oude telefooninstallatie.


 
Dat dit is geslaagd blijkt uit de reactie die directrice Karin Langhout ons stuurde: 
Wij zochten naar een oplossing voor onze telefonie anno 2015.
Faber Telecom begreep precies wat onze wensen waren en bood de oplossing en service die we wilden. Snelle levering en korte communicatielijnen zorgden voor een prettige samenwerking. Bovendien is het fijn dat ze full-service leveren. Alles in één. Dat scheelt zoveel tijd!


We hebben gekozen voor de Panasonic NS1000 ALL IP oplossing met geintegreerde GSM koppeling.
Dit bleek een volwaardige vervanger voor het oude DECT systeem wat in de loop van de jaren door het hele pand en terrein was geplaatst. Deze unieke oplossing die mede wordt gerealiseerd door IP partner VoiceWorks is tot volle tevredenheid opgeleverd.
De interne en externe medewerkers maken gebruik van hun GSM toestel om ook intern (rechtstreeks naar het gewenste toestel, gratis) met elkaar te bellen. Het soort toestel is hierbij niet belangrijk. Zowel de meest geavanceerde smartphone als een hele simpele GSM konden worden toegepast. De kreet BYOD (Bring Your Own Device) zou hier van toepassing kunnen zijn!

We hopen op een jarenlange prettige relatie!
   ​
Elzinga Jirnsum

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.