Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Doperkerk Leeuwarden

Science centre kiest voor cat 6A netwerk

 

In de oude monumentale Johannes de Doperkerk aan de Agora in Leeuwarden komt een Centre for “Water, Life and Environment”. Er is als het ware een nieuw kantoorgebouw van circa 2.000 m2 in de kerk gebouwd. Deze nieuwbouw heeft een moderne en uitdagende uitstraling gekregen waarbij de authentieke kenmerken bewaard bleven.

De nieuwe kantoorruimte zal verhuurd worden aan, veelal startende, bedrijven die gerelateerd zijn aan het tegenoverliggende Van Hall Instituut en Wetsus. Deze bedrijven en instellingen staan in verbinding met water, leven en milieu in de ruimste zin van het woord.

 

Faber Telecom & Data heeft in opdracht van installateur Pranger-Rosier een Siemon datanetwerk cat6A aangelegd. Hierbij zijn data verbindingen tot 10GB mogelijk.

Het is een vrij groot netwerk waarbij veel aandacht aan de wijze van leggen en montage wordt besteed. Dit om maximale performance uit het aangelegde netwerk te kunnen krijgen. Niet alleen nu, maar ook over bijvoorbeeld 15 jaar. Het netwerk is door monteurs van Faber gecertificeerd opgeleverd.

 

Doperkerk Leeuwarden

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.