Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

De Zwart Schildersbedrijf

Schildersbedrijf de Zwart met vestigingen in Damwâld en op Schiermonnikoog maakt gebruik van onze Managed Voice oplossing.
Ook de GSM toestellen zijn intern gekoppeld zodat maximale en eenvoudige bereikbaarheid is gerealiseerd.
Dat de Zwart tevreden was blijkt uit de spontaan toegestuurde referentie waarvoor onze dank natuurlijk.
 
Faber Telecom & Data uit Dokkum heeft onlangs onze telefooncentrale gemoderniseerd, via een samenwerking met Evenredig ICT en Internet zijn we terechtgekomen bij Faber Telecom & Data. In een informeel gesprek zijn onze wensen en de mogelijkheden die Faber Telecom & Data biedt op elkaar afgestemd, kort daarna ontvingen we een keurige offerte die naast een verbeterde functionaliteit ook nog een enorme besparing tot gevolg zou hebben. Onze voormalige telecom aanbieder kon uiteraard ook een tot op zekere hoogte een vergelijkbaar product leveren, maar de beslissing was niet moeilijk. Faber Telecom & Data biedt veel betere randvoorwaarden dan onze voormalige aanbieder. Zo is er een vaste contactpersoon die vragen snel beantwoord en denkt in oplossingen (geen callcenter gedoe) Contracten zijn helder en worden zonder grijze gebieden opgesteld, daarnaast zijn er iedere maand mutaties mogelijk wat snel schakelen op veranderende (werk) situaties mogelijk maakt. Bereikbaarheid is voor onze 24 uurs glasservice en onderhoudsdiensten natuurlijk heel erg belangrijk, toen bleek dat enkele zakenpartners ook al naar volle tevredenheid gebruik maakten van de diensten van Faber Telecom & Data, hoefden we er alles bij elkaar opgeteld niet heel lang over na te denken dat dit de juiste keus voor ons bedrijf zou zijn.  De installatie door de monteur van Faber Telecom & Data verliep keurig, vlot en doortastend waarbij ook goed werd geluisterd naar onze persoonlijke wensen. Het overzetten van de nummers is ook geruisloos verlopen en zonder hinderlijke onderbrekingen, wat als 24 uurs glasdienst natuurlijk ook niet handig is.
De Zwart Schildersbedrijf

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.