Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

de Klokslag Machinefabriek Bolsward

Klokslag breidt uit

 

De Klokslag Engineering, Machinefabriek en Automatisering hebben de kantoren en productie uitgebreid door de panden tegenover het bedrijf toe te voegen en te vernieuwen. Dit was een erg ingrijpende operatie waar Faber Telecom & Data de verbindingen en de nieuwe telefooninstallatie mocht leveren. 


De KLOKSLAG GROEP is een efficiënte, gestroomlijnde groep van ondernemingen, gebaseerd op het principe van zelfstandig opererende en elkaar aanvullende bedrijven. Elk individueel bedrijf heeft zijn eigen kernactiviteit en klantenkring.

De KLOKSLAG GROEP verkoopt haar producten in geheel Europa. De verkoop vindt direct plaats vanuit haar vestiging in Bolsward. Ze zijn voornamelijk actief bij de realisatie van kaasproductie systemen.

 

Door de voorturende groei van de onderneming werd gezocht naar uitbreidingsmogelijkheden. Deze werd gevonden in de panden met vm. woonhuis aan de overkant van de openbare weg. De woning is verbouwd tot kantoor en er zijn nieuwe bedrijfsgebouwen gerealiseerd.

Faber Telecom & Data heeft de koppeling van de beide vestigingen verzorgd voor zowel het data- als het telefoonverkeer. De telefooninstallatie is geheel vervangen en men is overgegaan op bellen via VoIP.

Gezien het internationale karakter zijn hier waarschijnlijk behoorlijke besparingen te realiseren.

We hebben een erg fijn project kunnen opleveren mede door de plezierige contacten binnen het bedrijf.

de Klokslag Machinefabriek Bolsward

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.