Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Conntact

3 telefoonnummers op 1 sim-kaart!

Dit is hoe Conny Oldenhuis haar communicatie heeft ingericht voor haar bedrijf Conntact.
De naam Conntact geeft aan waar haar hart ligt - namelijk netwerken - en verwijst naar haar voornaam.  
Conntact is al geruime tijd actief met: klantenwerving, klantmanagement en verkoopondersteuning op een vertrouwde en persoonlijke manier en werkt vanuit diverse plaatsen in het land.

We kregen een mooie referentie van Conntact:
De bedrijfsnaam Conntact geeft al aan dat een goede bereikbaarheid voor ons erg belangrijk is.
Dat is één van de belangrijkste redenen waarom wij voor Faber Telecom & Data hebben gekozen.
Met 3 telefoonnummers op 1 sim-kaart is Conntact zowel zakelijk als privé volledig en onafhankelijk van vestigingsplaats bereikbaar met niet alleen twee 06-nummers maar ook een landelijk 085-nummer.

Nog een hele belangrijke reden waarom wij hebben gekozen voor Faber Telecom & Data is de perfecte en persoonlijke service die zij geven. Waar vind je dat tegenwoordig nog?   Mogen we een beetje trots zijn....?
 
Conntact

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.