Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Camerasysteem

Scholengemeenschap Anna Maria van Schurman in Franeker heeft onlangs het hele analoge camerasysteem vervangen door een IP systeem.
De school beschikte al een aantal jaren over een uitgebreid analoog systeem wat snel verouderde en regelmatig vervanging van onderdelen vereiste.  Men heeft besloten om te kiezen voor Panasonic IP apparatuur vanwege de te verwachten levensduur en dus behoud van kwaliteit. Panasonic gebruikt als enige fabrikant MOS sensoren in zijn camera's. De levensduur van deze sensoren is getest tot 100.000 uren langer dan conventionele opneem elementen. Daarnaast is het energieverbruik veel lager.
 
     
De nieuwe installatie is gedeeltelijk gerealiseerd via de oude coax bekabeling. Hiervoor worden speciale converters gebruikt die IP signalen over bijna ieder soort bekabeling kunnen transporteren. Dit scheelt natuurlijk in de installatiekosten.
We zijn erg trots op het resultaat en hopen en verwachten dat AMS er vele jaren optimaal gebruik van kan maken.
Camerasysteem

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.