Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Cadix opleidingen

Cadix en Global Knowledge zijn opleidingscentra voor technische tekenaars en ontwerpers waarvoor ze management- en vaardigheidstrainingen of IT cursussen geven waarvan de hoofdvestigingen in Drachten en Groningen staan.

Het bedrijf geeft opleiding en training op verschillende plaatsen in Nederland.
De hoofdkantoren worden vanuit Groningen op de nieuwe NS700IP telefoon installatie aangesloten.
De voordelen spreken voor zich: nog maar één installatie, één centrale receptie, intern met elkaar bellen tussen de vestigingen, mede hierdoor lagere maandelijkse kosten, enzovoort. 

We hopen en verwachten dat bij beide bedrijven de bereikbaarheid vele jaren gegarandeerd is!
Cadix opleidingen

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.