Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Brinkhotel Zuidlaren

Het op de prachtige locatie gelegen Brinkhotel in Zuidlaren heeft een nieuwe eigenaar en is aangepast.
Na een grondige verbouwing waarbij vooral het restaurantgedeelte is vernieuwd is het prachtige hotel weer volop in bedrijf.
Omdat de huidige installatie bij het failissement van de vorige eigenaar weg werd gehaald heeft Faber Telecom & Data een nieuw telefoonsysteem mogen installeren.
Gekozen is voor het nieuwe Panasonic All IP NS700 systeem wat tevens gekoppeld is aan moederbedrijf van de exploitatant, het Martinihotel in Groningen. Omdat het een flexibel hybride systeem is konden alle 54 kamers ongewijzigd opnieuw worden aangesloten. Daarnaast profiteert men op de andere werkplekken van de mogelijkheden die een modern IP systeem te bieden heeft.

We wensen de nieuwe eigenaren veel succes en hopen en verwachten dat ze jarenlang plezier van de installatie zal hebben.

 
Brinkhotel Zuidlaren

Een greep uit onze projecten

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.

 

31 Juli 2017

internetten in het buitenland

Heeft u geen internet op uw mobiele telefoon, controleer dan de APN instellingen.
Vul als APN het volgende in: naam: “internet.mvno.mobi“. Zet bij gebruikersnaam “mvno” en ook bij wachtwoord “mvno”.

Klik hier om de te nemen stappen te bekijken voor zowel Android (Samsung, etc.) als iOs (iPhone).