Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Brinkhotel Zuidlaren

Het op de prachtige locatie gelegen Brinkhotel in Zuidlaren heeft een nieuwe eigenaar en is aangepast.
Na een grondige verbouwing waarbij vooral het restaurantgedeelte is vernieuwd is het prachtige hotel weer volop in bedrijf.
Omdat de huidige installatie bij het failissement van de vorige eigenaar weg werd gehaald heeft Faber Telecom & Data een nieuw telefoonsysteem mogen installeren.
Gekozen is voor het nieuwe Panasonic All IP NS700 systeem wat tevens gekoppeld is aan moederbedrijf van de exploitatant, het Martinihotel in Groningen. Omdat het een flexibel hybride systeem is konden alle 54 kamers ongewijzigd opnieuw worden aangesloten. Daarnaast profiteert men op de andere werkplekken van de mogelijkheden die een modern IP systeem te bieden heeft.

We wensen de nieuwe eigenaren veel succes en hopen en verwachten dat ze jarenlang plezier van de installatie zal hebben.

 
Brinkhotel Zuidlaren

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.