Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de Graaf

Bouwbedrijf Dijkstra op Schiermonnikoog is een begrip in de bouw. Kenmerken als veelzijdigheid, kwaliteit en betrokkenheid zijn op dit bedrijf van toepassing. Het bedrijf bouwt al jaren de meest uieenlopende projecten op het eiland en sinds een aantal jaren ook aan de vaste wal. Door de overname van een bestaand bedrijf is in Engwierum Bouwbedrijf Dijkstra de Graaf ontstaan.

Het hele bedrijf bestaat uit verschillende panden verdeeld ovder de vestigingen die met telefonie en automatisering aan elkaar gekoppeld zijn. Zo is men eenvoudig in staat om als één virtueel bedrijf met elkaar samen te werken. Goede communicatie is een voorwaarde om efficient te kunnen werken. Ook hier zijn de fraaie verbindingen van Kabelnoord onderdeel van een prachtig netwerk. 

Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de Graaf

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.