Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de Graaf

Bouwbedrijf Dijkstra op Schiermonnikoog is een begrip in de bouw. Kenmerken als veelzijdigheid, kwaliteit en betrokkenheid zijn op dit bedrijf van toepassing. Het bedrijf bouwt al jaren de meest uieenlopende projecten op het eiland en sinds een aantal jaren ook aan de vaste wal. Door de overname van een bestaand bedrijf is in Engwierum Bouwbedrijf Dijkstra de Graaf ontstaan.

Het hele bedrijf bestaat uit verschillende panden verdeeld ovder de vestigingen die met telefonie en automatisering aan elkaar gekoppeld zijn. Zo is men eenvoudig in staat om als één virtueel bedrijf met elkaar samen te werken. Goede communicatie is een voorwaarde om efficient te kunnen werken. Ook hier zijn de fraaie verbindingen van Kabelnoord onderdeel van een prachtig netwerk. 

Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de Graaf

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.