Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Bouma Sumar

Bouma Technisch Installatiebedrijf BV, gevestigd te Sumar, is een modern allround bedrijf met ruim 80 jaar ervaring op het gebied van: water-, gas, c.v.- en elektrische installaties, sanitair, airconditioning, zink- en dakbedekkingen. Bij het bedrijf werken circa 70 vakkundige medewerkers, zowel in de woningbouw, renovatie en utiliteitswerk als onderhoud en service.
Ook Awizon, gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van zonne energie en gevestigd in Surhuisterveen, behoort bij het bedrijf. Bouma en Awizon zijn al een jarenlange trouwe klant van ons bedrijf.

Bouma maakt voor de bereikbaarheid van de bedrijven dan ook graag gebruik van moderne techniek. Zij begrijpen als geen ander
dat techniek een zeer waardevolle bijdrage aan het juist functioneren van een bedrijf kan leveren.

 
De bedrijven beschikken over een TDE100 IP installatie waardoor de vestigingen eenvoudig aan elkaar gekoppeld konden worden. Hierdoor is het virtueel één geheel waardoor er efficienter met de communicatie wordt omgegaan. Oproepen van en naar personen binnen de vestigingen zijn ook intern en daardoor is het alsof men onder één dak met elkaar werkt.

 
Bouma Sumar

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.