Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Bouma Sumar

Bouma Technisch Installatiebedrijf BV, gevestigd te Sumar, is een modern allround bedrijf met ruim 80 jaar ervaring op het gebied van: water-, gas, c.v.- en elektrische installaties, sanitair, airconditioning, zink- en dakbedekkingen. Bij het bedrijf werken circa 70 vakkundige medewerkers, zowel in de woningbouw, renovatie en utiliteitswerk als onderhoud en service.
Ook Awizon, gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van zonne energie en gevestigd in Surhuisterveen, behoort bij het bedrijf. Bouma en Awizon zijn al een jarenlange trouwe klant van ons bedrijf.

Bouma maakt voor de bereikbaarheid van de bedrijven dan ook graag gebruik van moderne techniek. Zij begrijpen als geen ander
dat techniek een zeer waardevolle bijdrage aan het juist functioneren van een bedrijf kan leveren.

 
De bedrijven beschikken over een TDE100 IP installatie waardoor de vestigingen eenvoudig aan elkaar gekoppeld konden worden. Hierdoor is het virtueel één geheel waardoor er efficienter met de communicatie wordt omgegaan. Oproepen van en naar personen binnen de vestigingen zijn ook intern en daardoor is het alsof men onder één dak met elkaar werkt.

 
Bouma Sumar

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.