Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Bakkerij van der Bijl

Bakkerij A.J. van der Bijl uit Kollum is nog een echte warme bakker waarbij het vakmanschap terug te zien en te proeven is in de vele dagverse producten. Met in totaal 5 vestigingen bedient het bedrijf veel trouwe klanten met hun heerlijke producten in Noordoost Friesland.

Bakkerij van der Bijl heeft onlangs de winkels voorzien van een camerasysteem waarbij van alle winkels het livebeeld op de hoofdvestiging in Kollum zichtbaar is.
Hierdoor kan het bedrijf snel actie ondernemen wanneer bijvoorbeeld blijkt dat er onverwachte drukte in een van de winkels is.

Omdat niet  op alle vestigingen een hele grote bandbreedte beschikbaar is voor het transport van veel beelden is ervoor gekozen om ook lokaal opnames op te slaan zodat bij calamiteiten toch beeldinformatie van goede kwaliteit beschikbaar is.
Door slim met de bestaande verbindingen om te gaan is het toch mogelijk om de verbinding voor meerdere apparaten zoals bijvoorbeeld telefoon en PIN beschikbaar te hebben. 

De reactie van eigenaar Sieb van der Bijl: "Ik ben super tevreden met de geleverde kwaliteit".  
Kijk, daar doen we het voor...
Bakkerij van der Bijl

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.