Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Baby Planet

Babyplanet  in Groningen beschikt sinds enige tijd over een prachtig Panasonic camerasysteem.
Deze oplossing is meer dan een beveiligingssyssteem; dit systeem bevat nl. ook People Counting.

Met People Counting wordt het aantal bezoekers geteld en hieruit kan Baby Planet bepaalde Business Intelligence informatie halen. De aanwezigheid van het systeem heeft naast de registratie van bezoekers en hun gedrag ook een preventieve werking.
Tot nu toe heeft het systeem al meerdere malen zijn vruchten afgeworpen.
 
Beveiliging door camerasystemen wordt steeds meer toegepast in het bedrijfsleven. Vooral de goede beeldresoluties en vele nieuwe functies die de moderne IP systemen bieden, zijn voor ondernemers zeer aantrekkelijk om tot aanschaf over te gaan.
Denk hierbij aan intelligente volgsystemen, gezichtsherkenning in combinatie met toegangscontrole etc.

Minder plezierig is dat men af en toe wordt geconfronteerd met diefstal van goederen door bezoekers maar ook eigen personeel.
De camerainstallaties geven niet alleen preventieve bescherming maar kunnen ook overtuigd bewijsmateriaal hebben opgenomen. Ook hier geldt: Voorkomen is beter dan genezen.
Baby Planet

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.