Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Baby Planet

Babyplanet  in Groningen beschikt sinds enige tijd over een prachtig Panasonic camerasysteem.
Deze oplossing is meer dan een beveiligingssyssteem; dit systeem bevat nl. ook People Counting.

Met People Counting wordt het aantal bezoekers geteld en hieruit kan Baby Planet bepaalde Business Intelligence informatie halen. De aanwezigheid van het systeem heeft naast de registratie van bezoekers en hun gedrag ook een preventieve werking.
Tot nu toe heeft het systeem al meerdere malen zijn vruchten afgeworpen.
 
Beveiliging door camerasystemen wordt steeds meer toegepast in het bedrijfsleven. Vooral de goede beeldresoluties en vele nieuwe functies die de moderne IP systemen bieden, zijn voor ondernemers zeer aantrekkelijk om tot aanschaf over te gaan.
Denk hierbij aan intelligente volgsystemen, gezichtsherkenning in combinatie met toegangscontrole etc.

Minder plezierig is dat men af en toe wordt geconfronteerd met diefstal van goederen door bezoekers maar ook eigen personeel.
De camerainstallaties geven niet alleen preventieve bescherming maar kunnen ook overtuigd bewijsmateriaal hebben opgenomen. Ook hier geldt: Voorkomen is beter dan genezen.
Baby Planet

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.