Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Antonius ziekenhuis Sneek

Het Antoniusziekenhuis in Sneek heeft onlangs een afdeling volledig vernieuwd. In samenwerking met installateur van Dorp in Heerenveen heeft Faber T&D het data netwerk mogen uitbreiden.

Het betrof een uitbreiding van het bestaande AMP cat 7 netwerk. Vanwege de hoge standaard is extra aandacht aan de aanleg van het netwerk vereist. De hoge frequenties die in het netwerk mogelijk zijn vereisen een zeer nauwkeurige aanleg. Zelfs kleine afwijkingen in de aanleg van de kabels zijn in de metingen terug te vinden en dragen niet bij aan maximale waarden die mogelijk zijn. Ook over 20 jaar moet de opgegeven snelheid nog ruimschoots haalbaar zijn!
Antonius ziekenhuis Sneek

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.