Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Antonius ziekenhuis Sneek

Het Antoniusziekenhuis in Sneek heeft onlangs een afdeling volledig vernieuwd. In samenwerking met installateur van Dorp in Heerenveen heeft Faber T&D het data netwerk mogen uitbreiden.

Het betrof een uitbreiding van het bestaande AMP cat 7 netwerk. Vanwege de hoge standaard is extra aandacht aan de aanleg van het netwerk vereist. De hoge frequenties die in het netwerk mogelijk zijn vereisen een zeer nauwkeurige aanleg. Zelfs kleine afwijkingen in de aanleg van de kabels zijn in de metingen terug te vinden en dragen niet bij aan maximale waarden die mogelijk zijn. Ook over 20 jaar moet de opgegeven snelheid nog ruimschoots haalbaar zijn!
Antonius ziekenhuis Sneek

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.