Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Alewijnse Noord

Alewijnse kiest voor hybride IP oplossing

 

"Alewijnse is een veelzijdige (elektro)technische dienstverlener. Een partner die houdt van totaaloplossingen. Duurzame oplossingen met geavanceerde technologische toepassingen", aldus de website van het bedrijf.

De vestiging in Drachten is toeleverancier voor de martitieme industrie. Daar waar bedrijfszekerheid erg hoog in het vaandel staat.

 

Fijn dat Faber Telecom & Data bij dit innovatieve bedrijf de nieuwe bedrijfscentrale mocht leveren.

Een mooie NCP 1000 IP telefooncentrale is geinstalleerd met daarop aangesloten zowel ISDN als IP netlijnen.

Ook het GSM verkeer wordt via een IPbox gerouteerd voor goedkopere tarieven. Ook zijn GSM toestellen d.m.v. uitgebreide software als onderdeel van het interne nummerplan aankiesbaar en kan men weer vanaf de GSM terug doorverbinden in het bedrijf.

 

Doordat er veel internationaal wordt gebeld is de IP koppeling erg interessant. Zodoende kunnen behoorlijke besparingen worden gerealiseerd.

 

We hopen dat Alewijnse veel plezier aan dit prachtige product mag beleven! Faber Telecom & Data zal er alles aandoen om dat te laten slagen.  

Alewijnse Noord

Een greep uit onze projecten

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

19 Februari 2018

Omzetten ISDN

U wordt waarschijnlijk ook van alle kanten benaderd om tijdig het omzetten van ISDN te regelen.
En inderdaad: september 2019 is echt het einde voor de ISDN aansluitingen. KPN gaat de wijkcentrales allemaal omzetten naar volledige IP dienstverlening. Dat betekent voor veel klanten niets, zij zijn al lang op IP overgestapt, maar voor anderen moet het nog worden geregeld.
Eén tip: Wacht niet te lang want naar verluid is het echt over en uit en dus zou u zonder telefonie zitten als u te laat bent.