Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Alewijnse Noord

Alewijnse kiest voor hybride IP oplossing

 

"Alewijnse is een veelzijdige (elektro)technische dienstverlener. Een partner die houdt van totaaloplossingen. Duurzame oplossingen met geavanceerde technologische toepassingen", aldus de website van het bedrijf.

De vestiging in Drachten is toeleverancier voor de martitieme industrie. Daar waar bedrijfszekerheid erg hoog in het vaandel staat.

 

Fijn dat Faber Telecom & Data bij dit innovatieve bedrijf de nieuwe bedrijfscentrale mocht leveren.

Een mooie NCP 1000 IP telefooncentrale is geinstalleerd met daarop aangesloten zowel ISDN als IP netlijnen.

Ook het GSM verkeer wordt via een IPbox gerouteerd voor goedkopere tarieven. Ook zijn GSM toestellen d.m.v. uitgebreide software als onderdeel van het interne nummerplan aankiesbaar en kan men weer vanaf de GSM terug doorverbinden in het bedrijf.

 

Doordat er veel internationaal wordt gebeld is de IP koppeling erg interessant. Zodoende kunnen behoorlijke besparingen worden gerealiseerd.

 

We hopen dat Alewijnse veel plezier aan dit prachtige product mag beleven! Faber Telecom & Data zal er alles aandoen om dat te laten slagen.  

Alewijnse Noord

Een greep uit onze projecten

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.