Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Adema Architecten

Adema verhuist naar nieuw bedrijfspand


Het bekende architektenbureau Adema uit Dokkum heeft onlangs een nieuw pand aan de Vleesmarkt betrokken. Het voormalige bankgebouw is grondig verbouwd en biedt in een prachtige omgeving plaats aan alle medewerkers van het bureau.


Faber Telecom & Data heeft de telefooninstallatie mogen leveren en installeren.
Men beschikt tot grote tevredenheid over een Panasonic TDE200 IP met allemaal uitgebreide IP toestellen.

Hierdoor is uniformiteit op alle werkplekken doorgevoerd. Veelgebruikte functies en overzicht van de status van de toestellen van collega's is op alle toestellen aanwezig. 

Adema Architecten

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.