Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Acera Accountants en Raadgevers

Nieuw pand op prachtige locatie

 

Bentacera Accountants & Raadgevers is een groeiende organisatie op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening. Door o.a. een recente fusie is het personeelsbestand gegroeid tot 240 medewerkers. De moderne panden in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Franeker, Sneek en Dokkum sluiten bij deze sterke groei aan.

Het pand in Dokkum is kortgeleden (mei 2011) in gebruik genomen. Het heeft een prachtige locatie aan een van de belangrijkste invalswegen van Dokkum.
 


Acera heeft gekozen voor de technische oplossingen van ons bedrijf.

Zowel de databekabeling als de nieuwe telefooninstallatie konden door ons worden geleverd.

Intussen is het bedrijf gefuseerd en heet het BentAcera.

 

Acera Accountants en Raadgevers

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.