Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

A.Th. de Boer

A.Th. de Boer en Zn B.V. bestaat inmiddels al meer dan 75 jaar. Met een assortiment wat bestaat uit meer dan 25.000 artikelen van ruim 200 merken bedient het bedrijf afnemers als hoveniers, agrariërs, campinghouders, grond- weg- en waterbouw, (professionele) doe-het-zelvers en outdoor (in de ruimste zin des woords). Met eigen vervoer bezorgt men met een vast routeschema in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en delen van Overijssel, Flevoland en Noord-Holland, maar ook in heel Nederland wordt bezorgd. 

 
De Boer heeft ons bedrijf gevraagd de gehele communicatie te herzien waarbij zowel de vaste als de draadloze maar ook de GSM telefonie helemaal geintegreerd is. Dit samen met registratiesoftware maakt dat het bedrijf heeft geinvesteerd in een moderne communicatie oplossing waarbij de bereikbaarheid voor de klant duidelijk op de eerste plaats staat!
Als centrale unit is de Panasonic NS1000 IP server toegepast.
 
Wij hopen dat de Boer vele jaren een tevreden gebruiker mag zijn van de systemen. 
A.Th. de Boer

Een greep uit onze projecten

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.