Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Over ons


Al sinds eind jaren '80 zorgen wij met inzet en motivatie bij een gevarieerd scala van klanten voor de juiste bereikbaarheid. Onze betrokken dienstverlening bieden we aan in een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Een uitstekende service beschouwen wij daarbij als vanzelfsprekend.
 

Onze service :

Onze servicedienst staat 24 uur per dag voor u klaar. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen handelen in het geval van een storing. Dankzij de toegenomen mogelijkheid van service op afstand is een storing steeds vaker op te lossen zonder dat de monteur langskomt. Mocht er iets kapot zijn, dan heeft Faber Telecom & Data voldoende spareparts om u snel te helpen.
 
Heeft u een servicecontract afgesloten? Dan houden we ons aan de afspraken die u samen met ons bent overeengekomen en die zijn vastgelegd in het contract. Dit om zekerheid voor beide partijen te waarborgen.
 

Onze locatie :

Faber Telecom & Data
Hogedijken 26
9101WV Dokkum
(0519) 24 20 24
info@faber-telecom.nl
01116566
Niet alle navigatiesystemen sturen u naar de juiste locatie als u ons wilt bezoeken. Kijk even goed op bovenstaande kaart voor u onze kant op komt.
 

Ons team :

Sjerk Faber
Algemeen directeur

Gerben van der Schaaf
Eigenaar en hoofd technische dienst

Tieteke Faber
Administratie

Theo Wissman
Monteur telecom

Johan Hiemstra
Monteur data netwerken

Andries van Duinen
Monteur data netwerken

Sake Terpstra
Monteur camera beveiliging & wifi

Peter van der Meij
Accountmanager

Achiel Kooistra
Technische support
 

Privacy

Uiteraard respecteren wij de privacy van u en onze klanten. Wij slaan daarom alleen de hoogstnoodzakelijk persoonsgegevens op om contact te kunnen krijgen met onze klanten en het verlenen van onze diensten. Voor het verlenen van service kunnen wij deze gegevens delen met onze leveranciers. Wij delen uw gegevens niet met derden. Periodiek sturen wij een nieuwsbrief naar de bij ons bekende email adressen. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, dan kunt u zich afmelden door dit kenbaar te maken door een email bericht aan info@faber-telecom.nl te sturen. Wilt u weten welke gegevens wij van u hebben opgeslagen, of wilt u deze laten verwijderen, stuur dan een email naar info@faber-telecom.nl

 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

23 Juli 2018

Voorkom hoge data rekeningen in het buitenlandVoorkom een hoge datarekening na je vakantie met deze tips

Tegenwoordig is dit de normaalste zaak van de wereld om je mobiel op vakantie net zo te gebruiken als thuis, maar denk je op dat moment wel na wat dit doet met je dataverbruik? Dagelijks worden gebruikers van data in het buitenland bij thuiskomst ‘verrast’ door (hele) hoge rekeningen. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen.
 

Een greep uit onze projecten

Waaksma taxicentrale
Waaksma taxicentrale
Groninger Museum
Groninger Museum
Nieuw overslagcentrum Hoekstra Sneek
Nieuw overslagcentrum Hoekstra Sneek
Datanetwerk nieuwe kantoor Probo
Datanetwerk nieuwe kantoor Probo
Inmarsat grondstation Burum
Inmarsat grondstation Burum
SMI groep
SMI groep