Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Over ons


Al sinds eind jaren '80 zorgen wij met inzet en motivatie bij een gevarieerd scala van klanten voor de juiste bereikbaarheid. Onze betrokken dienstverlening bieden we aan in een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Een uitstekende service beschouwen wij daarbij als vanzelfsprekend.
 

Onze service :

Onze servicedienst staat 24 uur per dag voor u klaar. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen handelen in het geval van een storing. Dankzij de toegenomen mogelijkheid van service op afstand is een storing steeds vaker op te lossen zonder dat de monteur langskomt. Mocht er iets kapot zijn, dan heeft Faber Telecom & Data voldoende spareparts om u snel te helpen.
 
Heeft u een servicecontract afgesloten? Dan houden we ons aan de afspraken die u samen met ons bent overeengekomen en die zijn vastgelegd in het contract. Dit om zekerheid voor beide partijen te waarborgen.
 

Onze locatie :

Faber Telecom & Data
Hogedijken 26
9101WV Dokkum
(0519) 24 20 24
info@faber-telecom.nl
01116566
Niet alle navigatiesystemen sturen u naar de juiste locatie als u ons wilt bezoeken. Kijk even goed op bovenstaande kaart voor u onze kant op komt.
 

Ons team :

Sjerk Faber
Algemeen directeur

Gerben van der Schaaf
Eigenaar en Hoofd technische dienst

Tieteke Faber
Administratie

Theo Wissman
Monteur Telecom

Johan Hiemstra
Monteur Camera beveiliging & Wifi

Andries van Duinen
Monteur Data netwerken

Peter van der Meij
Accountmanager

Foppe Hoekstra
Accountmanager

Gaatze Wiersma
Technische support
 

Privacy

Uiteraard respecteren wij de privacy van u en onze klanten. Wij slaan daarom alleen de hoogstnoodzakelijk persoonsgegevens op om contact te kunnen krijgen met onze klanten en het verlenen van onze diensten. Voor het verlenen van service kunnen wij deze gegevens delen met onze leveranciers. Wij delen uw gegevens niet met derden. Periodiek sturen wij een nieuwsbrief naar de bij ons bekende email adressen. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, dan kunt u zich afmelden door dit kenbaar te maken door een email bericht aan info@faber-telecom.nl te sturen. Wilt u weten welke gegevens wij van u hebben opgeslagen, of wilt u deze laten verwijderen, stuur dan een email naar info@faber-telecom.nl

 

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

Een greep uit onze projecten

Stichting Arlanta
Stichting Arlanta
In2Doors
In2Doors
PCBO Leeuwarden
PCBO Leeuwarden
Ferucom
Ferucom
MOA
MOA
FK Motoren
FK Motoren