Telefonie
Netwerkbekabeling
Draadloze netwerken
Camerasystemen

Camerasystemen

Met een goede internetverbinding kunt u altijd en overal inloggen op uw digitaal camerasysteem om te zien wat er gebeurt. Of u kijkt beelden terug, nadat het systeem een melding heeft gegeven. Faber Telecom & Data biedt namelijk systemen voor zowel passieve bewaking met recorders als actieve bewakingssystemen waarbij camera’s onregelmatigheden automatisch doorgeven aan derden.
 

Voor  iedere situatie een oplossing
Een camerasysteem kan nodig zijn voor observatie, identificatie of herkenning. Faber Telecom & Data levert camerasystemen voor deze uiteenlopende toepassingen. De door Faber Data & Telecom geleverde IP-cameratechniek biedt niet alleen duidelijk beeld onder kritische omstandigheden, maar maakt daarnaast allerlei slimme toepassingen mogelijk.
 

Scherpe beelden met slimme IP-camera's

Dankzij steeds snellere internetverbindingen hebben IP-systemen de (bewakings)markt veroverd. Een goed functionerende IP-camera kan beelden opnemen met een zeer hoge resolutie, waarbij details maximaal zichtbaar blijven. Daarbij kunnen deze slimme camera’s bijvoorbeeld ook auto’s of personen volgen. Dankzij hoge resoluties zijn er scherpe opnames mogelijk, ook wanneer de (weers)omstandigheden tegenzitten. In extreme situaties kan ook gebruik worden gemaakt van warmtebeeldcamera’s. Die registreren onder alle omstandigheden de aanwezigheid van ongewenste indringers. IP-camera's kunnen afhankelijk van de doeleinden worden uitgerust met verschillende beeldhoeken en zoommogelijkheden.
   
Inloggen
U kunt altijd op uw eigen netwerk inloggen om te zien wat er gebeurt, waar ter wereld u zich ook bevindt. Zo kunt u bijvoorbeeld beelden terugkijken na een melding, de bedrijfsdeur sluiten, hekwerk openen, thuis vanuit de stoel, bijvoorbeeld vanaf uw smartphone.
 
Datastroom
Dat hoge resoluties en geavanceerde mogelijkheden extra capaciteit vraagt van uw datanetwerk of server is logisch. Maar met de juiste inrichting is dat geen enkel probleem. De datastroom kan bijvoorbeeld goed in de hand worden gehouden door alleen op geselecteerde tijden op te nemen of alleen datgene wat in een bepaald gedeelte van het beeld beweegt op te nemen. Wanneer daarbij de beelden op een aparte server worden bewaard, heeft u een uitstekende oplossing gevonden om uw bedrijf optimaal te beveiligen en te beschermen.

20 Augustus 2019

Volg de bouw van Campus Damwâld

Damwâld krijgt een nieuw onderkomen voor de huidige 3 basisscholen en tevens wordt de sporthal vervangen. Dit straks allemaal onder 1 dak : Campus Damwâld.
Het motto voor de bouw is Skjin, Grien, Tûk en Sûn (Schoon, Groen, Slim en Gezond). 

20 Mei 2019

Case Study Panasonic

Panasonic System Communications Europe heeft ons project bij Best Western Plus Groningen Plaza gekozen voor een case study voor op hun website. Uiteraard zijn wij daar erg trots op !

18 Maart 2019

Bezoek onze stand op de BCDN

Komende dagen zijn we weer aanwezig op de Business Contact Dagen Noord. Komt u ook even langs bij onze vernieuwde stand ? Wij staan op stand nummer 4130.
 

Een greep uit onze projecten

Stichting Arlanta
Stichting Arlanta
In2Doors
In2Doors
PCBO Leeuwarden
PCBO Leeuwarden
Ferucom
Ferucom
MOA
MOA
FK Motoren
FK Motoren