Een greep uit onze projecten


Klein Vaarwater Ameland

Vakantie en recreatiepark Klein Vaarwater op Ameland heeft het gehele centrumgebouw vernieuwd. De receptie, de winkel, het restaurant, het zwembad, de bowling en het speelparadijs zijn allemaal verplaatst en vernieuwd. Een gigantische operatie in kort tijdsbestek.
Samen met de opdrachtgever en in goede samenwerking met installateur Pranger-Rosier Installaties hebben wij de gehele communicatie- en data installatie mogen vernieuwen en aanpassen. Het betreft o.a. de data-, telefonie en WiFi omgeving, glasverbindingen, etc.

 

Ook het Strandhotel Buren aan Zee en strandpaviljoen 'T Strandhuys zijn onderdeel van het geheel en zijn allemaal onderdeel van het totale nieuwe systeem. Het gehele bedrijf beschikt voor de telefonie over een Panasonc NS700 IP communicatie server waarop alle panden zijn aangesloten en ook een aantal GSM gebruikers zijn geïntegreerd.Bedrijfszeker en toekomstvast!

Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
de Haan Westerhoff geheel op IPIntratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis EquipmentABD Groep

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum