Een greep uit onze projecten


Multi Tech Service

Multi Tech Service is een snel groeiend bedrijf wat zich voornamelijk bezig houdt met panelen-, machinebouw en besturingstechniek. Kenmerkend is de nuchtere, technisch hoogstaande aanpak. Hierdoor zijn al vele unieke producten ontworpen en geplaatst.  
Het bedrijf is vanwege het ontstane ruimtegebrek verhuisd naar een prachtig bedrijfspand in Oosternijkerk. Hier is voldoende ruimte om de verdere groei op te vangen. Het bestaande pand in Niawier blijft ook voor opslag en kantoorfunctie behouden.

Om de communicatie tussen de beide panden te optimaliseren, met zoveel mogelijk gebruik van bestaande apparatuur, is een Panasonic IP oplossing toegepast. De NS700 IP communicatieserver zorgt er voor dat de vaste, draadloze en ook de GSM toestellen allemaal geintegreerd zijn in één systeem. Sturing van toegangsdeuren en hekken op afstand is ook op beide vestigingen mogelijk hierdoor.

Ook is in en rondom beide panden een camerasysteem aanwezig. Gedeeltelijk is het bestaande systeem aangepast en uitgebreid. Op beide vestigingen is hierdoor een uitgebreid overzicht mogelijk. Ook hier zijn de vestigingen gekoppeld en natuurlijk ook op afstand te bekijken. 
In de lijn met de kernwaarden van het bedrijf is ook hier gebruik gemaakt van kwaliteits producten zoals o.a. Panasonic.

 Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
de Haan Westerhoff geheel op IPIntratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis EquipmentABD Groep

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum