Een greep uit onze projecten


Kabelnoord

Kabelmaatschappij Kabelnoord heeft een prachtig pakket aan producten en diensten voor particulieren en het bedrijfsleven. Kwaliteit staat hoog in het vaandel waaronder ook het contact met de klanten.

Om de bereikbaarheid te optimaliseren heeft Kabelnoord de totale telefonie installatie vernieuwd. Een van de belangrijkste uitgangspunten bij de aanbesteding was de bereikbaarheid bij calamiteiten. Daarnaast moest worden voorzien in faciliteiten voor het klant contactcentrum en de technische afdeling.

Men heeft gekozen voor onze Managed Voice Cloud oplossing. Het voordeel hiervan is dat er in principe een onbeperkte capaciteit beschikbaar is. Bellende klanten die niet direct kunnen worden beantwoord worden in de wachtrij geinformeerd over de status van de oproep. Ook wordt men bij bekende lokale storingen al direct op de hoogte gebracht. Op enkele afdelingen kan men d.m.v. de speciale "Q-Boards" de wachtrij- en beller informatie in de gaten houden en eventueel mensen bijschakelen.. 

Daarnaast is de dienst Contact Connect bijgeleverd om een CRM koppeling mogelijk te maken. Hierdoor heeft de medewerker direct de klant informatie op het scherm. Dat scheelt tijd en komt erg klantvriendelijk over.

We zijn erg blij dat Kabelnoord na de selectieronde opnieuw de keuze op ons heeft laten vallen.
Faber Telecom & Data heeft net als Kabelnoord ook service en kwaliteit hoog in het vaandel !Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
de Haan Westerhoff geheel op IPIntratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis EquipmentABD Groep

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum