Een greep uit onze projecten


Rinsma Scania camerasysteem

Bij Scania dealerbedrijf Rinsma in Drachten is een totale beveiligingsoplossing met een intelligent camera systeem opgeleverd.

Over het hele terrein zijn vaak diverse nieuwe trucks geparkeerd en ook is er pakeerstalling in de weekenden en vakanties.Dat bleek afgelopen jaren af en toe een zeer interessant gebied voor criminelen die naast diefstal ook veel schade aanrichtten. 

Er is gekozen voor een 'virtueel hekwerk'. Een aantal warmtebeeld camera's bewaken het hele terrein. Bij detectie van een warmtebron (mens/auto etc) wordt er ogenblikkelijk een melding naar de professionele meldkamer van Kooi Security gedaan. Op datzelfde moment draait de in de buurt zittende normale camera met of zonder geactiveerde bijverlichting naar die positie. Intussen neemt de meldkamer medewerker de actie over om verder het terrein af te zoeken.
Er kan door middel van tonen of spraak zelfs via de luidspreker alvast contact worden gelegd met het terrein.

Deze oplossing is in nauwe samenwerking met de meldkamer tot stand gekomen, is zeer geavanceerd en door de live monitoring en opvolging is men er bijna zeker van dat er niets onopgemerkt meer op het terrein plaatsvindt.

Voorbeeld van een warmtebeeld in het holst van de nacht...
Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
Intratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis Equipment

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum