Een greep uit onze projecten


Bakkerij van der Bijl

Bakkerij A.J. van der Bijl uit Kollum is nog een echte warme bakker waarbij het vakmanschap terug te zien en te proeven is in de vele dagverse producten. Met in totaal 5 vestigingen bedient het bedrijf veel trouwe klanten met hun heerlijke producten in Noordoost Friesland.

Bakkerij van der Bijl heeft onlangs de winkels voorzien van een camerasysteem waarbij van alle winkels het livebeeld op de hoofdvestiging in Kollum zichtbaar is.
Hierdoor kan het bedrijf snel actie ondernemen wanneer bijvoorbeeld blijkt dat er onverwachte drukte in een van de winkels is.

Omdat niet  op alle vestigingen een hele grote bandbreedte beschikbaar is voor het transport van veel beelden is ervoor gekozen om ook lokaal opnames op te slaan zodat bij calamiteiten toch beeldinformatie van goede kwaliteit beschikbaar is.
Door slim met de bestaande verbindingen om te gaan is het toch mogelijk om de verbinding voor meerdere apparaten zoals bijvoorbeeld telefoon en PIN beschikbaar te hebben. 

De reactie van eigenaar Sieb van der Bijl: "Ik ben super tevreden met de geleverde kwaliteit".  
Kijk, daar doen we het voor...Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
Intratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis Equipment

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum