Een greep uit onze projecten


Rinsma Scania Telefonie

Garage Rinsma in Berlikum en Drachten, dealer van Scania vrachtwagen en Alfa Romeo personenauto's, is een begrip in Friesland. Het bedrijf staat bekend vanwege de erg hoge mate van service verlening en persoonlijke aandacht.
Vanuit de beide vestigingen wordt verkoop en service verleent van Scania bedrijfswagens. De vestiging Berlikum heeft daarnaast ook nog de Alfa Romeo garage met verkoop. De behandeling van de auto's is als het karakter van het land van herkomst: met passie.

Beide bedrijven zijn inmiddels voorzien van een nieuw systeem waarbij de koppeling via het IP netwerk zorgt voor één virtueel geheel waarbij alle aangesloten toestellen intern benaderbaar zijn. Belangrijk was de wijze van bereikbaarheid na werktijd. Ook hier is op een juiste manier in voorzien. De nieuwe NS700 ALL IP oplossing is door zijn zeer veelzijdige programmering in staat om de bereikbaarheid tot tevredenheid te regelen.

 Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
Intratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis Equipment

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum