Een greep uit onze projecten


Kooyenga groep

Vanuit de Friese stad Dokkum biedt de bekende Kooyenga Groep overheden in geheel Nederland tijdelijke professionals aan. Een team van ruim 250 enthousiaste specialisten staat klaar om voor korte en lange periodes ondersteuning op maat te bieden.

Kooyenga schrijft op haar website dat het bedrijf ondanks de forse groei die het heeft meegemaakt toch graag met korte lijnen en een informele cultuur blijft communiceren. Dat is ook wat Faber Telecom & Data hoog in het vaandel heeft. 
Kort geleden heeft ons bedrijf de gehele telefonie omgeving mogen vervangen. Beide vestigingen in Dokkum en Breda zijn door middel van de IP omgeving naadloos aan elkaar gekoppeld.

We kregen een leuke referentie van Kooyenga, klik op lees verder 

 

Peter Holwerda van de Kooyenga Groep:

Na bijna 15 jaar met een Ericsson telefooncentrale te hebben gewerkt, werden wij door de tijd genoodzaakt ons te oriënteren op iets nieuws en mee te gaan in de wereld van het bellen over internet. Daar wij erg gehecht zijn aan ’t oude, maar toch ook graag meegaan met de innovatie zochten wij een partij die net als wij nuchter en Fries maar tevens vooruitstrevend denkt. Tegelijkertijd wilden wij graag binnen de regio een dergelijke opdracht uitzetten, aangezien wij van mening zijn dat er al voldoende wordt aanbesteed aan de laagste bieder en niet altijd op kwaliteit wordt geselecteerd. Een derde punt van groot belang is goede en snelle service.
 
Deze punten bij elkaar brachten ons bij Faber Telecom & Data. Een plezierige en betrouwbare gesprekspartner en leverancier van een fantastische service. Een dergelijke service is om trots op te zijn!!


Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
de Haan Westerhoff geheel op IPIntratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis EquipmentABD Groep

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum