Een greep uit onze projecten


Bouma Sumar

Bouma Technisch Installatiebedrijf BV, gevestigd te Sumar, is een modern allround bedrijf met ruim 80 jaar ervaring op het gebied van: water-, gas, c.v.- en elektrische installaties, sanitair, airconditioning, zink- en dakbedekkingen. Bij het bedrijf werken circa 70 vakkundige medewerkers, zowel in de woningbouw, renovatie en utiliteitswerk als onderhoud en service.
Ook Awizon, gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van zonne energie en gevestigd in Surhuisterveen, behoort bij het bedrijf. Bouma en Awizon zijn al een jarenlange trouwe klant van ons bedrijf.

Bouma maakt voor de bereikbaarheid van de bedrijven dan ook graag gebruik van moderne techniek. Zij begrijpen als geen ander
dat techniek een zeer waardevolle bijdrage aan het juist functioneren van een bedrijf kan leveren.

 

De bedrijven beschikken over een TDE100 IP installatie waardoor de vestigingen eenvoudig aan elkaar gekoppeld konden worden. Hierdoor is het virtueel één geheel waardoor er efficienter met de communicatie wordt omgegaan. Oproepen van en naar personen binnen de vestigingen zijn ook intern en daardoor is het alsof men onder één dak met elkaar werkt.

 

Overige projectenHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThs WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslnPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pr
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
de Haan Westerhoff geheel op IPIntratuin LeeuwardenThs WonenStertil / Stokvis EquipmentABD Groep

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum