Een greep uit onze projecten


Elzinga Jirnsum

Elzinga Kleuren Herstellen en Beschermen is een van de bekendere Friese bedrijven wat is ontstaan in 1860 en nog steeds een zeer vooraanstaande speler is op het gebied van oppervlaktebehandeling met kleur.
Gevestigd in Jirnsum wordt het bedrijf inmiddels gerund door de 5e generatie en is men nog iedere dag bezig met innovatie en het leveren van kwaliteit. Hun slogan op de website: "Een partij die meedenkt en maatwerk levert" zou ook op ons bedrijf van toepassing kunnen zijn toen werd gevraagd om mee te denken aan de oplossing voor de vervanging van de oude telefooninstallatie.


 

Dat dit is geslaagd blijkt uit de reactie die directrice Karin Langhout ons stuurde: 
Wij zochten naar een oplossing voor onze telefonie anno 2015.
Faber Telecom begreep precies wat onze wensen waren en bood de oplossing en service die we wilden. Snelle levering en korte communicatielijnen zorgden voor een prettige samenwerking. Bovendien is het fijn dat ze full-service leveren. Alles in één. Dat scheelt zoveel tijd!


We hebben gekozen voor de Panasonic NS1000 ALL IP oplossing met geintegreerde GSM koppeling.
Dit bleek een volwaardige vervanger voor het oude DECT systeem wat in de loop van de jaren door het hele pand en terrein was geplaatst. Deze unieke oplossing die mede wordt gerealiseerd door IP partner VoiceWorks is tot volle tevredenheid opgeleverd.
De interne en externe medewerkers maken gebruik van hun GSM toestel om ook intern (rechtstreeks naar het gewenste toestel, gratis) met elkaar te bellen. Het soort toestel is hierbij niet belangrijk. Zowel de meest geavanceerde smartphone als een hele simpele GSM konden worden toegepast. De kreet BYOD (Bring Your Own Device) zou hier van toepassing kunnen zijn!

We hopen op een jarenlange prettige relatie!
   ​


Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
Intratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis Equipment

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum