Een greep uit onze projecten


Volvo van der Schaaf Autobedrijven

Volvo vestigingen in Friesland gekoppeld via het IP netwerk.

Onlangs heeft Faber Telecom & Data een mooi project afgerond bij het Volvo dealerbedrijf van der Schaaf Autobedrijven in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten. Directeur W. van Tuinen heeft ons gecomplimenteerd voor de vlekkeloze overgang en implementatie. "We zijn super tevreden" aldus van Tuinen.
 


Van der Schaaf Autobedrijven is al meer dan 25 jaar dé Volvo dealer van Friesland. Wat kenmerkt dit bedrijf: de oprechtheid, eerlijkheid, de klant staat centraal en er heerst een no nonsense mentaliteit, "doe maar gewoon". 

Faber Telecom & Data heeft de totale communicatie oplossing mogen leveren. Hieronder valt in dit geval vast, draadloos en mobiel. 

Volvo Van der Schaaf Autobedrijven is erbij gebaat dat er een moderne, stabiele en betrouwbare installatie aanwezig is om klanten te woord te kunnen staan. Ieder gesprek is belangrijk. Om dit te realiseren is gekozen voor het nieuwste IP platform van Panasonic.
Hiermee is het bedrijf verzekerd van een uiterst modern, ruim uitbreidbaar platform dat zich in de loop van de tijd steeds verder zal ontwikkelen en eventueel kan meegroeien met het bedrijf. 

In de praktijk betekent dit dat nu alle vestigingen zijn gekoppeld op één hoofdcentrale waardoor de investering beperkt blijft en de efficiëntie en de financiële besparing groot is. Ook mobiele toestellen zijn gekoppeld middels de vast-mobiel integratie van VoiceWorks waardoor een mobiel toestel onderdeel wordt van de telefooncentrale. De mobiele gebruiker krijgt hierdoor veel faciliteiten van een telefooncentrale ook beschikbaar op de mobiele telefoon.

Een mooi project wat naar volle tevredenheid van de klant is opgeleverd, en waar we wederom trots op mogen zijn.

Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
Intratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis Equipment

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum