Een greep uit onze projecten


Kijlstra Personenvervoer en Ambulancegroep

Kijlstra Personenvervoer en Ambulancegroep is een bekende naam in Fryslân. Begin dit jaar zijn ze verhuisd vanuit het centrum van Drachten naar het nieuwe pand aan de Ottolaan op het bedrijventerrein A7 Noord, pal naast de onlangs in gebruik genomen Meldkamer Noord-Nederland. Het hyper moderne pand is uitgerust met een nieuwe centrale post voor het personenvervoer, nieuwe verblijfsruimtes en meer werkruimte voor de medewerkers. Kortgeleden is ook de laatste vestiging van de taxi of ambulanceposten aangesloten op het nieuwe netwerk van de hoofdvestiging zodat het project nu helemaal opgeleverd is.


Faber Telecom & Data heeft, samen met onze goede relatie Vrieservice de hele telecommunicatie installatie mogen leveren. Hieronder vallen de vaste en draadloze toestellen, headsets, telefoniste- en registratiesoftware etc. De Kijlstra groep is erbij gebaat dat er een moderne, stabiele installatie aanwezig is om klanten te woord te kunnen staan.
Het bedrijf is uitgerust met het allernieuwste Panasonic IP platform, de KX-NS1000. Hiermee is het bedrijf verzekerd van een zeer modern, ruim uitbreidbaar platform dat zich in de loop van de tijd steeds verder zal ontwikkelen.

Ook alle vestigingen van de taxi- en ambulanceposten in de provincie zijn via deze centrale vestiging aangesloten. Door de moderne IP technieken ontstaat zo één virtueel netwerk. Hierdoor kan men vanuit de centrale de gehele provincie bedienen.

Een mooi project waar wij natuurlijk erg trots op zijn.

Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
Intratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis Equipment

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum