Een greep uit onze projecten


Omrop Fryslân

Een van de meest succesvolle regionale zenders in Nederland is Omrop Fryslân. Onlangs heeft men besloten om de hele organisatie te her-organiseren.
Hierbij was het ook nodig om de telefooninstallatie te vervangen. We zijn erg blij dat we deze klus tot grote tevredenheid mochten uitvoeren.
De keuze is gevallen op het allernieuwste IP platform van Panasonic: de NS1000.
Dit systeem is afgelopen jaar op de markt gekomen en heeft erg veel potentie. Het kan naadloos integreren met andere IP producten van Panasonic en het mooie is: de ontwikkeling van het platform is nog maar net begonnen! Er zijn erg veel nieuwe functies die nu of in de nabije toekomst het gebruik van comminicatiemiddelen vereenvoudigen en uitbreiden.

Omrop Frylân heeft er voor gekozen om zoveel mogelijk werkplek onafhankelijk te werken. Hiervoor gebruikt men veel DECT handsets die de gebruiker bij binnenkomst uit de lader pakt. Door een druk op de knop wordt hij of zij eenvoudig aanwezig gemeld. Bij vertrek wordt door het plaatsen in de lader automatisch de status op afwezig gezet.
Heel specifiek bij dit soort bedrijf is de koppeling naar de mengtafels en spelletjeslijnen etc.  
Wij mochten kort na oplevering de complimenten van het MT onvangen. Erg gewaardeerd!

Voor ons bedrijf een prachtig project. Een hele mooie referentie ook. We hopen dat we tot in lengte van jaren een goede en tevreden relatie met elkaar mogen hebben.

Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
Intratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis Equipment

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum