Een greep uit onze projecten


de Klokslag Machinefabriek Bolsward

Klokslag breidt uit

 

De Klokslag Engineering, Machinefabriek en Automatisering hebben de kantoren en productie uitgebreid door de panden tegenover het bedrijf toe te voegen en te vernieuwen. Dit was een erg ingrijpende operatie waar Faber Telecom & Data de verbindingen en de nieuwe telefooninstallatie mocht leveren. De KLOKSLAG GROEP is een efficiënte, gestroomlijnde groep van ondernemingen, gebaseerd op het principe van zelfstandig opererende en elkaar aanvullende bedrijven. Elk individueel bedrijf heeft zijn eigen kernactiviteit en klantenkring.

De KLOKSLAG GROEP verkoopt haar producten in geheel Europa. De verkoop vindt direct plaats vanuit haar vestiging in Bolsward. Ze zijn voornamelijk actief bij de realisatie van kaasproductie systemen.

 

Door de voorturende groei van de onderneming werd gezocht naar uitbreidingsmogelijkheden. Deze werd gevonden in de panden met vm. woonhuis aan de overkant van de openbare weg. De woning is verbouwd tot kantoor en er zijn nieuwe bedrijfsgebouwen gerealiseerd.

Faber Telecom & Data heeft de koppeling van de beide vestigingen verzorgd voor zowel het data- als het telefoonverkeer. De telefooninstallatie is geheel vervangen en men is overgegaan op bellen via VoIP.

Gezien het internationale karakter zijn hier waarschijnlijk behoorlijke besparingen te realiseren.

We hebben een erg fijn project kunnen opleveren mede door de plezierige contacten binnen het bedrijf.Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
Intratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis Equipment

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum