Een greep uit onze projecten


Hoekstra Transport

Terrein bewaking

 

Hoekstra transport is een middelgrote transporteur die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. In 2008 wonnen ze hiermee de ondernemersprijs Transport en Logistiek. Hoekstra Transport is al jarenlang een van de zeer gewaardeerde vaste relaties van ons bedrijf.

 

Het bedrijf beschikt in Sneek over een groot terrein voor op- en overslag van goederen en parkeerruimte voor het rollende materiaal. Er zijn iedere dag veel bewegingen en men had vanaf het kantoor geen overzicht over de bewegingen op het terrein.

 Na diverse tests is gekozen voor een IP camera oplossing van Sony waarbij verschillende stukken van het terrein en binnen in de overslagloods nu duidelijk op een grote monitor bij de planning zichtbaar zijn. De verschillende camera's zijn in één overzicht in beeld. Desgewenst kan men een van de beelden volldeig in beeld brengen.

De heldere weergave en echte kleuren van deze producten zijn hierbij doorslaggevend geweest. 

Zowel overdag als 's nachts worden de beelden opgenomen zodat eventueel naar wens beeldmateriaal opnieuw  worden bekeken.

Een mooie extra (gratis) applicatie is de mogelijkheid om de beelden vanaf een smartphone met internettoegang te bekijken. Zo geeft het altijd een rustig gevoel.

 

Wij wensen Hoekstra veel plezier met deze prachtige installatie! Overige projectenGroninger MuseumNieuw overslagcentrum Hoekstra SneekDatanetwerk nieuwe kantoor ProboInmarsat grondstation BurumSMI groepMakelaardij SneekHuisarts praktijkenHampshire hotels GroningenKlein Vaarwater AmelandLandgoed de BerenkuilVerno
Bouwbedrijf Dijkstra / Dijkstra de GraafMulti Tech ServiceKabelnoordDe Zwart SchildersbedrijfJachthaven de DraitBD Kiestra straalverbindingVan der Horst AutogroepCoop vestigingenThús WonenNatuurmuseumCadix opleidingenMetz Verhuur & BeheerVVV AmelandVeenema OlieBrinkhotel ZuidlarenBakkerij van der BijlRinsma Scania camerasysteemRinsma Scania TelefonieHytrans SystemsConntactCamerasysteemKooyenga groepHuisartsenpraktijkenWiFi JachthavensScheepspark BVA.Th. de BoerNordwin CollegeElzinga JirnsumLaweiElzinga WegenbouwKoninklijke TichelaarPanelen HollandPTH uitbreiding inspiratiecentrumOplevering NEF Werk-Leerbedrijf Dokkum KollumPheifer AutobedrijvenBaby PlanetBouma SumarKing Metaal investeert in camerasysteemIJzerhandel RaadsmaVolvo van der Schaaf AutobedrijvenKooi SecurityKijlstra Personenvervoer en AmbulancegroepOmrop FryslânPranger Rosier Installaties


Motorplaza Heerenveen

de Klokslag Machinefabriek BolswardHoekstra Transport
Kabel Noord: Breedband is een pré
Aardgas Service Noord
Inmarsat Burum
Schouwburg de Laweivan Vuuren GrouSynaedaNotebomer BouwgroepVisser bouwbedrijf
APH GroupMartinihotelWerktijd BV UitzendbureauVisafslag en Havenbedrijf LauwersoogAlewijnse Noord
de Haan Westerhoff geheel op IPIntratuin LeeuwardenThús WonenStertil / Stokvis EquipmentABD Groep

Van Elst en OosterbaanGrand Hotel Post PlazaAdema ArchitectenHellema Hallum